keskiviikko, 16 maaliskuu 2016 15:39

Tandoori-kanakeitto

Lämmittävä kanakeitto kruunaa kevättalven ulkoilupäivän. Kirkaslieminen, vai pitäisikö sanoa kenties punalieminen, tandoori-kanakeitto on mutkaton valmistaa. Herkullinen maku syntyy aromikkaista luomumausteista, kasviksista, tuoreista yrteistä ja punaisesta kvinoasta, jolla voi korvata perinteiset perunat. Jos vatsa ei kestä chiliä, jätä chilihiutaleet ohjeesta pois.
Murea kanapata haudutellaan hitaasti. Maku syntyy luonnonjogurtista ja intialaisesta tandoorimausteesta, jossa yhdistyvät paprikan, kanelin, mustapippurin, neilikan, inkiväärin, kuminan, kardemumman ja korianterin aromit
maanantai, 09 helmikuu 2015 11:14

Lempeän tulinen kookos-kanakeitto

Kookosmaito on thaimaalaisen keittiön sydän. Kookosmaidon täyteläinen maku sopii erityisen hyvin myös suomalaisiin ruokiin. Kookos-kanakeitto on lämmittävä ja lempeän tulinen ruoka, josta tykkäävät lapsetkin.
Laadukkailla mausteilla ja upeilla luomutuotteilla tavallinen arkiruoka muuttuu hienoksi makuelämykseksi. Lempeän mausteinen ruoka hellii myös herkkää vatsaa.
maanantai, 27 huhtikuu 2015 15:47

Sitruuna-yrttikana ja tahiniriisi

Sitruuna-yrttikana valmistetaan joko uunissa tai ulkona kaasuliedellä hauduttamalla. Kannen alla padassa kypsyvät samalla ihananmakuiset juurekset sekä tomaatti-mantelikermakastike. Grillikausi voi alkaa.
keskiviikko, 15 heinäkuu 2015 11:06

Pihlajanmarjakana ja parmesaaniriisi

Tämän kanan marinadiin tulee hieno ja luonteikas aromi karoteeni- ja C-vitamiinipitoisesta pihlajanmarjajauheesta. Porkkana ja maissi hautuvat pihlajanmarjakanan seassa maistuvaksi kasvislisukkeeksi. Kyytipojaksi parmesaanilla tuunattua riisiä.
Kurkistus pataan: lakritsimarinoidun kanan alta paljastuu herkullisen makuinen lehtikaalimuhennos. Tällä ohjeella valmistat kerralla samassa padassa pääruoan, trendikkään kasvislisukkeen ja kanakastikkeen