Minusta

pauliina tervo

Olen Pauliina Tervo, kokkaamiseen hurahtanut valtiotieteiden maisteri. Kärsin 30 vuotta jatkuvista vatsavaivoista, jotka loppuivat, kun aloin noudattaa FODMAP-ruokavaliota ja syödä funktionaalista terveysfilosofiaa mukaillen oikeaa puhdasta ruokaa.

Olen kirjoittanut FODMAP-ruokavalioon sopivan ruokakirjan, joka julkaistiin tammikuussa 2016. Työskentelen yrittäjänä ja hyvän olon valmentajana. Kirjoitan tämän ruokablogin lisäksi Herkän vatsan kokkikoulu -blogia Viisas Elämä -sivustolle. Lisäksi kierrän luennoimassa vatsan hyvinvoinnista ja sen sosiaalisesta merkityksestä sekä vedän herkkävatsaisille suunnattuja kokkikursseja.

Keittiössäni välttelen gluteenia ja FODMAP-hiilihydraatteja. Kehittelen uusia reseptejä ja käännän vanhoja ohjeitani FODMAP-ruokavalioon sopiviksi. 

Monipuolinen ja laadukas ravinto auttaa vatsaa ja suolistoa voimaan päivä päivältä paremmin. Reseptieni tavoitteena on näyttää suuntaa kohti hyvää oloa ja tervettä vatsaa.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Vinkkejä gluteenittomaan leivontaan